Description

In Turcia, kebab-urile sunt pregatite in foarte multe variante, aceasta reteta fiind denumita dupa orasul Adana, un oras din sudul tarii, de unde se spune ca ar proveni. Este o reteta ce are la baza carnea de oaie sau berbecut plus condimente si alte ingrediente. In mod traditional, carnea ar trebui tocata manual, cu un satar, unele retete continand doar carne si condimente.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Adana Kebap”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may also like…

Sis kebap

SIS KEBAB 4 bucati( 4X60 G)-240G—554KCAL

CARTOFI PRAJITI (120G)—156 KCAL

BULGUR(100G)—200KCAL

SALATA MIX(100G)—22 KCAL

LIPIE(1X80G)—244 KCAL

SOS(2X50 ML)\

SALATA VERDE (50G)—8 KCAL

TOTAL CALORII: 1184+SOSURI

Cartofi prajiti(produs congelat)-cartofi 93%, ulei floarea soarelui 8% , condiment 2%, amidon modificat, faina orez , sare, dextrina, agent crestere , agent ingrosare, maltodextrina, boia ardei, curcuma E450, E500, E415

Sis kebab carne de vita in bait(lapte, iaurt, cimbru, oregano, chilli, boia ardei dulce, piper , ceapa toccata, ulei , usturoi, pasta rosii, pasta ardei, apa mineral)

 

49,00 lei
-11%